Useita ylläpitäjiä ja kirjoittajia Blogger-blogiin

Paluu Blogit-sivulle | Paluu Blogger-oppaaseen | Bloggerin oma ohjeistosivusto

Kutsuja toimii näin


Kutsu kirjoittajia sähköpostilla > Klikkaa Lisää kirjoittajia > voit muuttaa kutsun hyväksyneet ylläpitäjiksi > klikkaa nimen perässä olevaa linkkiä "myönnä hallinnoijaoikeudet".

webkutsubloggeryllapito.jpg

Kutsun saaja toimii näin


1. Saat sähköpostiisi kutsun blogin kirjoittajaksi.
webkutsublogiin.jpg

2. Seuraa ohjeita, siirry kutsun hyväksymissivulle (jos linkki ei aktivoidu sähköpostiohjelmassasi, kopioi se ja liitä selainikkunaan). Jos sinulla ei vielä ole Google-käyttäjätunnusta, luo se ohjeiden mukaan. Gmail-tili on aina Google-käyttäjätunnus, joten jos sinulla on Gmail, kirjaudu sillä blogin kirjoittajaksi.

webkutsunhyvaksynta.jpg

3. Luo Google-tili ohjeiden mukaan. Sivulla on hyvät ohjeet, malta lukea ne huolella. Täytä lomake. Laita käyttäjätunnus ja salasana talteen. Käytä olemassa sähköpostia, sillä tilin luomisesta tulee varmenneviesti. Varmenne ei sisällä tunnuksiasi. Jos hukkaat salasanasi, voit saada uuden sähköpostiisi.

webluo_googletili.jpg

4. Saat sähköpostivarmenteen uudesta Google-tilistä, varmenna klikkaamalla linkkiä

webaktivoigoogletili.jpg

5. Kirjaudu näin luoduilla tunnuksilla blogiin, ylläpitäjä voi antaa sinulle laajemmat ylläpito-oikeudet, jolloin pääset muokkaamaan myös blogin asetuksia. Tarkista, että näyttökieli on valintasi mukainen (vaihda pudotusvalikosta). Tutustu Bloggerin omiin ohjeisiin (Ohjekeskus). Kirjoita uusi teksti klikkaamalla linkkiä.

webohjausnakyma.jpg

Paluu Blogit-sivulle | Paluu Blogger-oppaaseen | Bloggerin oma ohjeistosivusto